Omsorgscenteret Tolleruphøj
21. august 2019

Kirker i København

Igen i år skal der lyde tak til Eva Mejnert for at berige både vores sjæl og sanser.

I år havde Eva søgt paragraf 18 midler over temaet Kirker i København. Vi startede med et oplæg onsdag d. 7/8, hvor hun levende fortalte historier fra både ”Vor Frue Kirke” og ”Sankt Petri Kirke”, godt hjulpet af Niels på billedsiden. Vi gik alle lidt klogere herfra og bedre forberedte til torsdag d. 15/8, hvor vi alle drog til København. Her besøge vi de to meget forskellige kirker, mærkede det pulserende liv i storbyen samt ikke at forglemme kaffe og ”byens bedst kage” hos Dalle Valle, et sted, hvor vi alle uanset alder, havde minder fra.

Turen sluttede af med busrundtur i det gamle København. Her fik vi genset både Langelinie, Kongeskibet, Operaen og området omkring Amalienborg. Vi kom alle trætte hjem, mætte efter en dejlig dag med mange indtryk og oplevelser.

Vi glæder os til, at vi i oktober kommer over i Sognehuset til frokost, hvor vi sammen kan dele minder om oplevelsen samt se billeder fra dagen.

På vegne af personale, frivillige og beboerne på Tolleruphøj, mange mange tak. Vi glæder os allerede til næste år.

Eva Mejnert holder foredrag om Kirker i KøbnehavnBeboere på besøg i Kirker i KøbnehavnBeboere på besøg i  Kirker i KøbnehavnRundvisning i Kirker i Købnehavn

Fotos: Personalet, Tolleruphøj