Omsorgscenteret Tolleruphøj
29. august 2018

Tolleruphøjs 50 års fødselsdag

lurblæsere i anledning af Tolleruphøjs 50 års fødselsdag

 Foto: personalet, Tolleruphøj

I året 1968 åbnede Tolleruphøj dørene for sine første beboere og det personale, der lagde grundstenen til de værdier, vi stadig møder i huset den dag i dag.

Tolleruphøj er så privilegeret, at vi stadig har både kostfagligt personale og et stort køkken med tilhørende cafe, hvilket gjorde det muligt at invitere beboere, pårørende, frivillige, repræsentanter fra både bruger- og ældrerådet samt personale til en helt fantastisk aften, med både lækker hjemmelavet mad, tale, dejlig underholdning og Frederikssunds største lagkage.

Det er ikke hver dag, vi har lejlighed til at invitere 80 glade gæster til fest i vores dejlige hus. I skal alle have tak, fordi I alle kom med godt humør og medvirkede til en fantastisk stemning.

Det blev en aften, hvor vi alle mindedes de sidste 50 års historie fra Tolleruphøj. Som det blev fremhævet i talen, at når man runder de 50 år, er man midt i livet, har erfaring og mange gode år endnu. Hvilket er den ånd man møder, når man træder ind ad døren på Tolleruphøj, og det hjerteblod vi er gjort af.

Det blev en aften, hvor der blev talt om alt det dejlige, Tolleruphøj har at byde på, store tidssvarende lejligheder, der indbyder til både samvær og privatliv. Fysiske inde- og udedørs rammer, der er til både aktiviteter og stilhed, rammer der bruges af alle de mennesker, der har deres daglige gang i huset, men som også stilles til rådighed til borgere ude fra. Hvad enten det er aktiviteter brugerrådet arrangerer, billardspillerne der spiller deres spil, eller når Tolldur og Frederikssunds lurblæsere kommer og øver på Tolleruphøj, så bringes der liv til huset. Det beriger og glæder alle, det skal I have tak for.

Tolleruphøj er så privilegeret, at vi har stor kontaktflade udadtil.
I bød alle ind med indslag til festen, lurblæserne der optrådte som tak for lån af lokaler, jer frivillige der altid stiller op og skaber god og nærværende stemning, alle jer i nærområdet, der støttede vores Markedsdag sidst år, hvilket gjorde det muligt for os, at byde ind til både fest, luksus menu og underholdning af ”Syngepigerne den lille forskel”, kæmpe tak til jer alle.

Til slut vil vi også takke for de fine gaver, vi modtog.
Vi fik blandt andet meget symbolsk to frugttræer, med den besked at de skulle plantes tæt, så de kunne bestøve hinanden, vokse, trives og med tiden bære en masse frugt.

Denne gave berørte os i personalegruppen dybt, et smukt symbol på netop den ånd, vi bærer i os. Den tætte relation imellem personalet, jer der bor her og jeres pårørende, er den bestøvning, der gør, at vi sammen vokser, trives og med tiden får skabt en masse godt for den enkelte og i fællesskabet.

På festudvalgets vegne, tak for en helt forrygende aften.

Illona Madsen
Social- og sundhedshjælper, Tolleruphøj

Se flere fotos